HTML

Wmiki "igazsága"

Friss topikok

Linkblog

Wmiki soha véget nem érő harca a józan ész ellen

2011.04.18. 14:42 stark (a fideszre szavaztam 2010ben)

Butaságbajnokunk ismét a legbugyutább módon próbálja bemutatni, hogy miért hülye és gonosz mindenki, aki nem hisz azokban a baromságokban, mint ő. Trollunk számtalan barlangja blogja között talán az egyik legkevésbé ismert a Szűklátókörű Társaság néven fémjelzett viccparádé, aminek már a puszta létezése is óvodás szintű sunyiságból indul.

A tartalom ugyanis pont olyan, ahogy ez a hülyegyerek elképzeli a „tudományhívők” hozzállását. A saját ostoba stílusával szidalmaz benne mindent, ami ezoterikus, vegetáriánus, vagy tudományosan nem megalapozott. A lényeg pedig itt jön: a blog összes bejegyzése még 2001-re van visszadátumozva, hogy folyton legújabb bejegyzésként egy link jelenjen meg, ami a Szkeptikus blogra vezet. Ezzel persze egy döglött nyúl ravaszságával arra próbálja rávezetni a véletlenül arra tévedt olvasót, hogy bizony ez a buta puffogás, amit ő művel azon a blogon, na az a Szkeptikus társaság hivatalos véleménye, hiszen ez régen az ő blogjuk volt.

Persze, ezt senki sem veszi be. Tulajdonképpen blog formájában közli velünk újra az "azt akarod mondani" illetve "arra célzol, hogy" marhaságokat.

Ezen a blogon újabb osztás jelent meg - vagyis inkább egy régi osztás, amit linkekkel frissített - a következő szöveggel:

Betiltottak a hatóságok egy eretnek kampányt a fejlett Nyugaton. Link. A nőstény, aki nem az eszéről lett hirhedt, azt akarta elérni, hogy ne kínozzuk, és mészároljuk le állatokat egy szenvedélyünk miatt. Pedig nem véletlenül terjesszük iskoláinkban, hogy az ember mindenevő. Tudományosan is igazolt, hogy aki nem eszik húst, az végül mind meghal! „

Először is, újra kijön az a tény, hogy Wmiki nem ismeri a szavak jelentését. A „hírhedt” ugye olyan embert jelent, akit a rossz híre miatt ismernek, mint a rossz pénzt. Tehát az, hogy „eszéről lett hírhedt” azt jelenti, hogy valakinek nagyon rossz híre van, azért, mert okos. Ez így baromság. Szerintem Miki simán azt hitte, hogy a "hírhedt" az a "híres" szinonímája.

De, lépjünk túl azon, hogy hősünk ismét alaposan megba... megrontotta a magyar nyelvet,

Wmiki természetesen az sugallja, hogy azért lett leszedetve a plakát, mert a vega életmódot szorgalmazta, és ez a gonosz invizítoroknak nem tetszett, tehát fogták az általuk pénzelt balliberális milítciát - közismertebb nevén rendőrség - és leszedették, sátáni kaccajjal. Arról szó sincs, hogy esetleg azért szedették le a plakátot, mert, nem is tudom, szexistának tartották, hogy egy nő, mint vágómarha - tehát közönséges jószág - jelenik meg a poszteren.

Egyébkét Wmiki annyira ostoba, hogy fogalma sincs arról, hogy itthon egy ugyanilyen plakátot vétetett le a hatóság, csak az a plakát - kapaszkodjatok meg - a húsfogyasztást népszerűsítette. Nahát, és ezt hagyták a gonosz tudományhívők???

Vagy lehet, hogy ezt a plakátot is azért szedték le, mert szexista, és a Wmiki végig hülyeségeket beszél? Mi a valószínűbb, a tudományhívők titkos szervezete, amely hol a húsfogyasztást védi, hol meg támadja, vagy a Wmiki egy idióta? Occam borotvája? Na? Na?

 

Persze, ez csak a jéghegy csúcsa, a csúcs alatt pedig ott hömpölyög az éjsötét butaság. A következőket postolta a kommentek közé:

1.: megint betiltottuk az ostoba növényevők kampányát!!
www.borsonline.hu/news.php?letiltottak-az-erotikus-reklamklipet-video&op&hid=38434
egyetek sok húst, mert meghaltok!!

2: Tömlöcbe is vetik a vegákat a fejlett nyugaton!
www.blikk.hu/blikk_aktualis/borton-var-a-vega-szulokre-2048061
Több húst

3: ez viszont bulvárhír, áltudomány:
www.origo.hu/egeszseg/20110415-betegsegek-amelyek-ritkabbak-vegetarianus-etkezessel.html

Wmiki a következő hülyeségeket próbálja elhitetni az olvasókkal:

1. Azért tiltották be a jellemzően offenzív PETA reklámok egyikét, mert nagy tömeg előtt a vega étkezést népszerűsítette.

2. Azért csukták le a szülőket, mert vegák voltak.

3. A tudomány hívei alapból bulvárnak kiáltják ki az olyan cikkeket, amiben a vegetáriánus étkezés előnyeiről van szó.

Persze, akinek van agya, annak egyértelmű, hogy:

1. Azért tiltották le a szuperkupa óriásképernyőjéről a reklámfilmet, mert oda jellemzően sok gyereket visznek, és a törvény tiltja, hogy gyerekeknek zöldségekkel vonagló nőket vetítsenek.

2. A két barom azért ment sittre, mert halálra éheztették a gyereküket, mivel olyan kaját adtak neki, ami egy fejlődő szervezetnek elégtelen.

3. Az origós cikkel nincs semmi baj. Megint valaki rávilágított arra, hogy egy pár civilizációs ártalom esélye olyan 10%-al kisebb, ha vegák vagyunk. Valakinek ez a pici biztonságérzet megéri a hiánybetegségek kockázatát. Mondjuk nem a 11 hónapos gyereknek, akit halálra éheztettek a szülei...

Tehát, most már csak egyetlen kérdés maradt, Wmiki tényleg ilyen hülye, vagy csak megjátssza?

Mondjuk az álnaív szövegei alapján nem tűnik valami jó színésznek...

34 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wmiki.blog.hu/api/trackback/id/tr572836790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vilagpolgar 2011.04.18. 21:14:50

A posthoz nem kell hozzászólni, ez így jó és egész.

A vegetarianizmussal kapcsolatban jutott eszembe, hogy ez az egész "mozgalom" a 70-es években indult be és főképpen az tette lehetővé, hogy a jólét fokozódott, és sok ember megtehette, hogy "nem eszik" ezt-azt (ezt jól mutatja, hogy Afrikában sincs túl sok vega). A jólétet pedig a tudománynak köszönhetjük. Tehát, ha nincs tudomány, nincsenek vegák sem...(legalábbis hamar kihalnának).
Érdemes elgondolkozni azon, hogy amíg mi azon vitatkozunk, hogy a húst lehet-e pótolni különböző ritka zöldségekkel vagy nem, addig a fejlődő országokban naponta százával halnak éhen az emberek...

mimindannyian · http://wmiki.blog.hu/ 2011.04.18. 21:49:16

@vilagpolgar: no, igen, ez is már számtalanszor előjött, hogy az ilyen wmiki féle ökrök ostorozzák a tudományt, közben meg vastagon haszonélvezői. Mélységes önellentmondás.

stark (a fideszre szavaztam 2010ben) 2011.04.19. 13:59:55

@mimindannyian: Na igen. Amikor a harmadik világban negyven-ötven ezer gyerek éhen döglik, akkor kicsit elképesztő olvasni, hogy emberek amellett érvelnek, hogy a teljes (!) emberiség hagyja a picsába az étrendje egy jelentős részét - és ugye nem csak a húsról van szó, hanem tejről, tojásról, illetve az olyan belső szervekről, mint a máj, vagy a vese - és a heti menüt tervezgetve számolgassa, hogy na,most vajon eleget eszek mindenből?

Nagyon nagy hiba, amikor egy vegetáriánus nem veszi észre, hogy kizárólag a modern kor érdeme, hogy folytathat egy olyan életmódot, amely nagyon sokáig az instant öngyilkos hajlam fémjelzése vol... nem véletlen, hogy a történelem egyetlen olyan társadalmat nem bírt produkálni, amely 100%-ban vegetáriánus volt...

mimindannyian · http://wmiki.blog.hu/ 2011.04.19. 16:50:21

Jaj, nagy baj van! Isten a kórházban! Úgy tűnik, megfogadta wmiki tanácsát és bevonult.

www.origo.hu/nagyvilag/20110415-korhazban-szai-baba-az-indiai-csodaguru-india.html

Nem teheti meg 84 évesen, hogy csak úgy megbetegszik, hiszen nagyapám nővére most töltötte be a 100-at, és még jár-kel, majd kicsattan, és persze imádja a húst.

stark (a fideszre szavaztam 2010ben) 2011.04.20. 12:43:02

@mimindannyian: Neeeeem, hát ez nem lehet igaz, hisz a Mester úgy szeret mindenkit, ő biztos nem teremt magának olyan lelki problémát, amitől beteg lesz..........*kuncogás*

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2011.05.04. 10:12:23

azért ez nem semmi, hogy egy ember betegségén, halálán "szórakoztok"

persze elvakult fanatikus szektásoktól nem lehet többet várni, nyilván felkorbácsolta primitív érzelmeiteket az, hogy valaki nem abba az agymosó szektába tartozik, amibe ti

mimindannyian · http://wmiki.blog.hu/ 2011.05.04. 10:31:55

@wmiki: jaj, hát nem várjuk el tőled, hogy felfogd a post mondanivalóját. Tőled épp elég, ha elismétled a lemezeidet, köszi.

Egyébként szó sincs róla, hogy bárki halálán szórakoznánk. Azon röhögünk, amikor a hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát. Van, aki nem szereti, ha hazudnak. De te ebben élsz, fel sem fogod, így jártál. :(

stark (a fideszre szavaztam 2010ben) 2011.05.04. 17:01:46

@wmiki: Illetve arról se feledkezzünk meg, hogy ha valami irónikus, az irónikus, még akkor is, ha morbid.

Ganthet 2011.06.16. 13:53:15

Pásztor Miklós: 0670-220-9200 Tapolca 8300 Simon István utca 15

mimindannyian · http://wmiki.blog.hu/ 2011.07.15. 14:54:49

Ehh :), és mindig ugyanaz a lemez.

captpicard 2011.12.28. 20:34:16

Azért érdekes, hogy miki mennyire más formában használja a fogalmakat.

Pl: eretnek, inkvizíció.

Ha jól tudom ez az ő vallásának voltak a fogalmai (mindenki magából indul ki), és az ő vallásának az eszközei azok elnémítására akik mást mertek mondani.
Persze, ha egy keresztény ezzel szembesítesz rögtön elkezd terelni.
Ezt mindig elfelejtik...

captpicard 2011.12.28. 23:13:18

blog összes bejegyzése még 2001-re van visszadátumozva

Mi több, percenként írt egy bejegyzést :D

Nem tudom kit akar ezzel átverni, de jól látszik az ezós gondolkodásmód...

mimindannyian · http://wmiki.blog.hu/ 2011.12.28. 23:53:14

@sötétvödör: hazugsággal bizonyítani, hogy mi igaz. Így megy ez wmikiéknél.

captpicard 2011.12.29. 12:06:32

noob.hu/2011/12/29/wmiki3.jpg

wmiki a szalmabáb püfölőmester...

Észre sem veszi a dátumot, csak Gyurcsányt...

captpicard 2012.08.20. 12:27:02

Wmiki a húsevőket (illetve mindenevőket) a drogosokhoz hasonlítja, de az szokás szerint elfelejti, hogy a legtöbb drogot növényekből csinálják illetve vonják ki.

2013.02.18. 15:52:57

Sajnos wmiki kitiltott a blogjáról, úgy látszik, hogy fáj neki az igazság.

Tom Benko 2013.02.18. 17:47:11

@vegyészmérnök: Sose sírj miatta, időnként feloldja a tiltásokat, mert hiányzanak a kommentek, amikre majd megint baromságokat reagálhat.

2013.02.18. 22:28:57

@Tom Benko: Az az igazság, hogy én eléggé megkedveltem wmikit, olyan mint egy cirkuszi majom aki egy kis törődésért cserébe különböző mutatványokat csinál. :-)

Tom Benko 2013.02.19. 18:28:29

@vegyészmérnök: Egy mezei selyemmajmocska is be tud tanulni új kunsztokat. Wmiki sajnos nem. Egy idő után, meglásd, unalmas lesz.

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2013.02.23. 08:24:20

@Tom Benko: :x

biztos vagyok benne, hogy ti szakértői vagytok az új kunsztok meg NEM tanulásának

Haibane 2013.02.23. 10:27:48

@wmiki: bizonyítékod is van vagy csak a hitedet terjeszted?

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2013.02.23. 10:32:41

@Haibane: :o

ti papoltatok arról, mennyire nem tud valaki új kunsztokat megtanulni ^^
mondjuk nektek nem is ez a feladatotok

Haibane 2013.02.23. 12:52:16

@wmiki: szóval nincs :X

nem is vártunk mást egy trolltól

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2013.02.23. 14:04:20

@Haibane: :((

tudom, hogy nektek egyszerű híveknek lövésetek nincs a tudományról, de ott van egy olyan szabály (amit persze szintén nem tartanak be), hogy aki állít valamit, annak kell igazolnia az állítását
az eredeti állítást pedig bemásolom a kedvedért, hátha meghaladja a képességeidet a megkeresése:

" Tom Benko 2013.02.19. 18:28:29
@vegyészmérnök: Egy mezei selyemmajmocska is be tud tanulni új kunsztokat. Wmiki sajnos nem. "

Haibane 2013.02.23. 14:48:28

@wmiki: látmom csak a mellébeszélés megy meg a dopeman, tények meg semmi.

De hiába, az ezomókusok csak a bizonyítatlan hittételeiket tudják szajkózni... :(

2013.02.23. 14:59:33

@wmiki:
:x
Arra célzol, hogy az ezotéria mindent tud a világról és meg kell égetni a másként gondolkodókat?

Tom Benko 2013.02.27. 16:45:34

@wmiki: Bizonyítsd be, hogy ezt én írtam, és nem valami engemet megszállt angyal/ördög/etcetera.

mimindannyian · http://wmiki.blog.hu/ 2013.12.11. 20:48:07

Hűha, mi lesz most, zavar az erőben. A szent fideszes vezetés disznóhúsra biztat... Feloldhatatlan ellentmondás.

2013.12.12. 00:13:35

@mimindannyian: Bizony, wmiki (a saját logikája szerint) támogatja az állatkínzást, miközben propagandát folytat az állatkínzás ellen.
süti beállítások módosítása