HTML

Wmiki "igazsága"

Friss topikok

Linkblog

Félelem wmikiéknél

2011.07.13. 12:53 mimindannyian

Sok hírt ad róla wmiki, hogy mi szenzáció és álhír jelenik meg a bulvártudomány háza táján, és ha más nem is, de én szeretem olvasni. Azonban sokszor hiányérzetem támad és érdekelni kezd, hogy az ő hazájában, az őt ringató berkekben mi újdonságok vannak a nap alatt. Ezt a hiányt csillapítandó álljon itt két fontos, megemlítésre mindenképp méltó ügy.

Nem tudom, ki mennyire tájékozott államunk és kormányunk jelen működésével kapcsolatban, de ha hiszitek, ha nem, létezik már államilag elismert élő jósvonal. Bizony, ez elég megnyugtató dolog látva azt a sok előre nehezen kiszámítható világpolitikai eseményt, amikkel szembe kell néznünk.

Azonban van egy kis gond, amit nem értek. A nevezett oldal úgy kezdődik, hogy keresnek egy csalót, egy gazembert! Egy nőt, aki kiszemelt áldozatait "megvizsgálja egy ezoterikus kütyüvel és közli, hogy nemsokára nagyon beteg lesz vagy nagy baleset éri és ezért leveszi róla az átkot, mert ez rontás miatt van", teszi ezt pedig jó pénzért. Az oldal segítséget kér, sőt a nyomravezetőnek még jutalmat is ígér ("ingyenes szerencse-mágiát ajánlunk fel és ráadásként részt vehet egy rontási rituálénkon").

Csak azon tűnődtem el, hogy miért nem hívják fel magukat? Az államilag elismert élő jósvonal vajon nem tudná megmondani, hol tűnik fel legközelebb ez a csalárd nőszemély, s ott könnyűszerrel lecsaphatnának rá? Nem értem... :(

Viszont én is segíteni szeretnék, ezért is számoltam be itt a helyzetről. Nekem is bárki elküldheti az illető hölgy adatait, nyomban továbbítom az illetékeseknek. Az általuk kínált jutalmat még kiegészítem egy grátisz telefonhívási lehetőséggel: a nyomravezető felhívhatja az élő jósvonalat, hogy megkérdezze, tudták-e, hogy most fog csörögni a telefon?


A másik hír nem annyira újdonság, viszont roppant fenyegető. Késik a világvége!!! 2010 februárjában még idejében szóltak, hogy novemberben kitör a 3-adik világháború. Most teljesen meg vagyok zavarodva. Vegyek cukrot a kamrába? Nádcukrot, vagy jó a sima répacukor is az Aldiból?

Nem is folytatom. Elég ennyi betekintés is, hogy mi rettegés borzolhatja wmiki lelki világát.

16 komment

Címkék: félelem aldi világvége jóslás rettegés wmiki jósvonal

A bejegyzés trackback címe:

https://wmiki.blog.hu/api/trackback/id/tr583063180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mimindannyian · http://wmiki.blog.hu/ 2011.07.19. 12:15:26

Nem igaz, álhír! A környezetszennyezéssel csak a modern ember pusztítja el saját élőhelyét, régen mindenki boldog volt, és harmóniában élt a természettel!!!

index.hu/tudomany/2011/07/19/szarazsag_okozta_az_egyiptomi_obirodalom_hanyatlasat/

Haibane 2011.07.20. 10:56:24

azért ez a Lengyel kommentelő sem gyenge. Komolyan, hol tenyésztik őket????

aiblog.blog.hu/2010/03/19/hogy_mukodnek_az_evolucios_modszerek#c14023910

mimindannyian · http://wmiki.blog.hu/ 2011.07.20. 16:07:38

Szép kapás :), kommenteltem a helyszínen.

Haibane 2011.07.20. 18:49:15

@mimindannyian: ah köszi. Nem semmi azért, ahogy wmiki nekem adott igazat :) Én kitiltani??? Az a véletlen volt :)

Komolyan így munka után ezt a két erőlködő embert olvasni nagyon vicces... lehet Lengyel valami szektatársa és ha együtt mondogatják a butaságot akkor hirtelen igaz lesz :)

stark (a fideszre szavaztam 2010ben) 2011.07.24. 16:18:31

Atyaúristen...

Ezen a "jutalmon" vagy húsz percig sírva röhögtem...

mimindannyian · http://wmiki.blog.hu/ 2011.07.25. 14:35:47

@stark: én is :). Egy kollégának megpróbáltam felolvasni, de nem ment elcsukló röhögés nélkül.

mimindannyian · http://wmiki.blog.hu/ 2011.07.25. 17:38:41

@Haibane: ahh... brutális. Van ezekben az írásokban mindben, meg a wmiki féle szövegekben valami megfoghatatlan közös....
Nem is tudom, talán hogy süt belőlük az a korlátolt butaság? Nem a tájékozatlanság, hanem mint amikor valaki görcsösen mindenből a saját téveszméit látja igazoltnak, és soha egy csepp kétely nem merül fel benne. Vak hit + butaság, talán ez a kombináció adja ezt a különösen bűzös ízt?

Ganthet 2011.08.04. 14:08:24

Pásztor Miklós: 0670-220-9200 Tapolca 8300 Simon István utca 15
I'll just put this here sometimes^^

2011.08.09. 13:30:44

@Ganthet: Mit szeretnél, mit csináljunk ezzel a címmel? Küldjük ide postán a Fajok eredete egy példányát, vagy mi?

Ganthet 2011.08.29. 12:36:57

@istentelen: semmit, bőven elég, hogy pedomiki ideges tőle. :D:D

brlv24 2011.08.29. 13:13:42

@Ganthet: De okosabb nem lesz tőle...

NemKalaj 2012.02.23. 07:30:16

hu.lmgtfy.com/?q=tegy%C3%A9l+fel+k%C3%A9pet+magadr%C3%B3l+wmiki

Fény derült Pásztor Miklós pszichózisának eredetére !

Az áldott jó szívem az ünnepek előtt még inkább megenyhül és gondoltam segítek a szánalmas ideggyenge HD-s tagtársainkon.
Felhívtam az édesanyját aki a hiedelmekkel ellentétben nagyon kedves asszony aki ez úton is bocsánatot kér fia mocskolódásaiért.

De akkor jöjjön a történet.
A kis miklós szülei rendes dolgos hétköznapi emberek voltak de a sok munka mellett előfordult hogy a cseperedő fiúcskához nem tudtak hazaérni időben .
Ilyen kor a nagybácsi vigyázott miki manóra.
A nagybácsi hentes volt és úgy általában szerette a szilvapálinkát (ez még igen fontos részlet lesz a történetben).
Egyszer hogy hogy nem a szülőknek egész éjszaka bent kellett maradniuk a munkahelyükön így a piknikus alkatú nagybácsira várt a nagy feladat, a kis manó tisztába tevése és ágyba dugása .
A nagybácsi megtömte jó fűszeres házikolbásszal a maga és a kis manó bendőjét aztán az egészet szétcsapatta némi pálinkával.
Innentől kezdve kicsit zavaros a történet, és nem tudni hogy a kis miki kacérkodott a nagybácsival vagy a nagybácsi jelentősen megemelkedett véralkoholja és a válása óta nullára redukálódott nemi élete a felelős a történtekért de megtörtént a molesztálás.
A részletekbe nem menjünk bele mert rendkívül mocskosak (Innen a csak mocskolódni tudsz típusmondata).

Konklúzió :
Wmiki nem tehet arról hogy ilyen lett
Így a szeretet ünnepén ne haragudjatok rá ha mocskolódik mert csak a saját traumáját éli újra és újra, ezért a mocskolódás az olthatatlan gyűlölet a húsevők és a piások iránt.
Édesanyja megkért hogy a nevében szóljak hozzátok és ne bántsátok a kis miklóst mert ez az oldal az utolsó mentsvár hogy valakik elfogadják és gyógyuljon a pszichózisa és esetleg a szélsőséges agórafóbiája is javuljon aminek köszönheti a nem is fehér inkább átlátszó színét.
süti beállítások módosítása