HTML

Wmiki "igazsága"

Friss topikok

Linkblog

Wmiki elismeri a maga és a TGY értéktelenségét

2011.04.10. 20:55 mimindannyian

Menjetek orvoshoz!

Az érveléstechnika a következő. Felteszi, hogy más is olyan hülye, mint ő. Ekkor nincsenek árnyalatok, van fekete és fehér. Ha tehát felszólít, hogy menjünk orvoshoz, és ez nem fog tetszeni valakinek, akkor csak a másik alternatíva marad nyitva: nem megyek, mert tulajdonképpen igaz, amit wmiki a tarotból látott, egészséges vagyok. Igaza van a gyereknek, hát tényleg, be kell ismerni. Egy nagy lótúrót! Wmiki a hazudozás és demagóg érvelés megtestesült démona. (Teológiai kitérő: a sátán egy ismertetőjegyeként szokás említeni, hogy magának is ellentmond. Wmiki, légy ravaszabb, így túl könnyen átlátunk a mesterkedéseden!)

De lássuk sorra, mit ír. Azért itt írok róla, hiszen a hozzászólást törölné, mint a pinty.

A TGY mószerek nem algoritmizálhatóak.

Szóval vannak ezek a Tökkelütött GYagyások, akiknek olyanok a módszerei, hogy mondjuk úgy, semmi mód nem kimutatható hatásúak (az algoritmizál szót lefordítottam, mert nem hiszem, hogy érti, mi egy algoritmus). Minek nem kimutatható a hatása? Például annak, aminek nincs hatása. Vagy aminek olyan a hatása, hogy az emberi érzékelés, és az ennél sokkal érzékenyebb műszerek sem képesek detektálni. Tud valaki ilyet mondani hirtelen? De ne bonyolítsuk túl, az üzenet: ami hatástalan kamu, az TGY módszer.

A tudományról szóló hittételét újra megismétli. Észre kell vegyük, akármennyire is furcsa, wmiki hisz a tudományban! A tudósok nem hisznek, mert hittételek nincsenek, viszont wmiki igenis hisz benne. Egy számára ellenséges hitrendszert lát benne megtestesülni. Kemény sors lehet ma így élni, de van aki ezt választja magának. Ne feledjük, wmiki szótárában a tudománynak semmi köze nincs ahhoz, amit mindenki más ezalatt ért. Ő szektának tartja, akárcsak a saját TGY klubját. Egy rivális klub. Valószínűleg szüksége van egy ilyen ellenségképre, hogy egybetartsa a semmivé foszlott önértékelését.

világossá vált számomra, hogy a Tarot tanácsadás személyesen hatékony, nem névtelenül.

Na, várjunk csak. Itt dupla hiba van. A tarotos topicjában váltig állította, hogy mindent jól eltalált. Ha a hozzászóló jelezte, hogy totálisan hibás a sejtelme, ott segített értelmezni a helyzetet: ő (és a tarot) látja az igazat, az, aki kérdez pl. egy rokonáról, a kérdező nem ismeri annyira a saját rokonát, mint ő, a kártyával. Aha... Van ilyen okoskodás, de általában az ilyeneket gyámság alá szokás helyezni, mert nem képes még önmagával sem szót érteni. Na jó, ne legyünk ilyen egyoldalúak, mi a másik oldal? Az, hogy mégsem volt olyan hatékony a tarot tanácsadása, mint ahogy eddig állította (magyarul hazudott, meglepő, mi?), és ezért itt most kénytelen rájönni, hogy így nem működik, de személyesen biztos menne! Ezt állítani többszörösen jó. A nagy elődök is ezt csinálták, kártyával, kristálygömbbel, tökmindegy, csak lássuk az áldozat arcát, tudnunk rá következtetni, mit akar hallani. És persze innen a blogszférából úgyse megy el hozzá senki, annyira retardált egyedet még nem sikerült felhajtania (pedig küzd!), aki erre képes lenne. Így aztán nemsokára lehet írni a személyes sikerekről, amit persze senki nem tud ellenőrizni. De nem is kell, hiszen tudjuk, hogy kamu, kínkeserves önigazolási duma lesz.

Aztán jön egy csodálatos képzelgés, melynek fontos alapja, hogy megkereshető, fellehető a neten. Néhány kommentezőnek köszönhető, hogy valóban fény derült elbűvölő mibenlétére. (Akit érdekel, emitt a subba a harmadik fotosop artistaként sztárolta.)

*Képzeljük el, hogy valakit komoly baj ér az itteni kommentelők közül. Engem pedig megkeres az illető édesanyja.

Látjátok, ilyen amikor wmiki álmodik. Ő ilyen fontos szeretne lenni: végső stádiumú agydaganattal fordulnak hozzá. És máshoz nem, az illető csak hozzá fordul, és jaj, valami hatékonysági probléma okán itt a neten nem mondta meg, hogy az az agydaganat bizony végső stádiumú, nem ajánlott rá gyógynövényes kezelést. Pedig, ha személyesen vethetett volna neki kártyát! Még akár valami homeopátiás szert is ajánlott volna, amivel gond nélkül elmulasztható az agydaganat. És akkor jönne a édesanya, és beolvasna. (Aki nem figyel eléggé, ne mulassza el észrevenni, nem az illető férje/felesége jön, pláne nem a gyerekei, á, az édesanyja! Miért is? Mert wmikinek csak ő van, őt ismeri, mint társadalmi kötelék. Ő az, akinek a szoknyája kéznél van. Érzelmileg is visszamaradott, na, mondjuk ki az igazságot.)

Mit felelek én ezekre a vádakra? Csak állok majd ott némán, lehajtott fejjel. Nem venném a lelkemre.**

Az édesanya előtt tehát nem állják meg a helyüket a blogján és a TGY közösségében hirdetett badarságok, érdekes, nem? Az édesanya személye felülírja az igazságot. Ő főz, őhozzá lehet rohanni, ha baj van, neki hazudni sem szabad. Nyilván nem tudatosan rakta így össze az álomképét, de ezt bizony a kezdő pszichológus is kiszúrja: az elfojtás miatti elmebeli fogyatékosság szociális visszamaradottsággal párosul.

Majd az álmát párhuzamba állítja az evolúcióval. Nem is részletezem, mindenki könyökén jön ki. Csak újra deklarálja, hogy halvány lila gőze nincs róla, hogy mi az az evolúció. Hiába a számtalan segítő, felzárkóztató, kioktató, felvilágosító komment, nem képes befogadni ezt a témakört. Szegény. Kérlek, ne is várjátok el ezt tőle, bólogassatok, ha evolúcióval vagy tudománnyal kapcsolatban ír és zárjátok kettőre a gumiszoba ajtaját.

Igen, mert rögtön utána a tudományról is hozzáfűz egy hasonlatot, ami megint sok sebből vérzik. Nem érti ő ezeket a fogalmakat. A kiscsoportban még nem is lenne szép elvárni.

Jön a konklúzió:

Szóval mindenképp menjetek orvoshoz

Lényegében egy beismeréssel állunk szemben: nem vállalom a felelősséget az elméleteim, a TGY működéséért, jobb, ha elmentek a valódi orvosokhoz. Ez egész őszinte felhang, nem? Kár, hogy ironikusnak szánta. De őt tudni kell értelmezni. Aki magának ellentmond, azt nem könnyű megfejteni, résen kell lenni. Ezt a felelősséghárítást ő nem ironikusan mondta, hanem teljesen komolyan. Elismerte, hogy fabatkát sem ér a hitrendszere. Köszönjük. Tudtuk.

 

43 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wmiki.blog.hu/api/trackback/id/tr942815280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

stark (a fideszre szavaztam 2010ben) 2011.04.11. 17:35:08

"akiknek azt mondtam, hogy kiváló az egészségük, az mindenki menjen el orvoshoz, egy teljes kivizsgálásra, mert lehet, hogy tévedtem, és már végső stádiumú rákjuk van

az orvos majd megmondja, elvégre a tudomány sosem téved, és kórházakban nem hal meg senki :x "

Ez a "Tarot test"-ből az utolsó komment. Itt is befigyel a miki saját különbejáratú hülyesége. Azért például az ember észreveszi, ha végső stádimban lévő rákja van - kivéve egy-két ritka esetet. Például úgy, hogy eszméletlen szarul van, és hát haldoklik. Ez a hülye pont azzal teszi magát végképp nevetségessé, hogy ilyen ostoba, szélsőséges példákkal jön (ugye fekete-fehér) amikkel abszolút kinagyítja a saját gondolatvilágának a elfogadhatatlan ellentmondásait.

Meg a másik a teljes orvosi kivizsgálás. Na ott VALAMIT mindig találnak. Az én vérképem se a legmeggyőzőbb, néhány dolog kevés volt benne, de semmi olyan, amin parázni kéne. De biztos van olyan ember, aki megrémül, ha egy túl nagy minusz van egy olyan tétel mellett, amiről fogalma sincs, hogy micsoda. Aztán Dr. House-t se kell nézni ahhoz, hogy tudjuk, hogy egy teljes testre terjedő vizsgálaton olyan csomókat és kicsi elváltozásokat is találnak amivel akár 100 évig is lehet élni, és ami arra tökéletes, hogy idegeskedjen miatta az ember, az orvos meg feleslegesen bassza el az idejét a végigvizsgálattal.

És ezt persze az ilyet egy Wmiki féle zseni trollkodási célra tökéletesen felhasználhatja. (Ugye megmondtam, hogy a fehérköpenyes szent emberek csak kamuznak, berángattak a kórházba, oszt nincs is semmi bajod, hülye hívő...)

vilagpolgar 2011.04.11. 23:21:15

Konklúzió: Így jár a csaló, aki végletesen belebonyolódik a saját fertőjébe. Okosabbnak hiszi magát mindenkinél és még saját magánál is, közben véglegesen beleveszett az erdőbe, és nem is talál ki soha...

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2011.04.12. 07:52:07

@stark: lehet, hogy túl kevés húst eszel :((

mindenképpen menj orvoshoz!

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2011.04.12. 07:53:05

@vilagpolgar: rád is rádférne egy alapos kivizsgálás

jobb az óvatosság!

brlv24 2011.04.12. 09:44:13

Wmiki the troll: Season 1 - Do not eat meet
Wmiki the troll: Season 2 - 2012, Mayas were right
Wmiki the troll: Season 3 - Evolution of TVs
Wmiki the troll: Season 4 - I do not know what science is

New season coming up!

Season 5 - Go to your Doctor!

stark (a fideszre szavaztam 2010ben) 2011.04.12. 11:01:24

@wmiki: Miki, én tényleg nem eszek valami sok húst. Talán két fasírozottat/nap, meg kolbászt a szendvicsbe, azt kifújt. A kajám minimum 3/4-e zöldség, gondoltad volna?

@brlv24: Mármint, "Do not eat meat"...:)

Nyugi, az ugyanolyan kiejtés miatti típushiba, mint a flash-flesh. :)

mimindannyian · http://wmiki.blog.hu/ 2011.04.12. 11:18:28

@brlv24: :D

@wmiki: belátjuk, hogy szeretnél hatni az emberekre, ha nem sikerül azzal a badarsággal, amiben hiszel, akkor legalább ellentétesen, de valahogy jó lenne, mert akkor vagy valaki.
Sajnálattal közlöm, ha nem tűnne ki a válaszokból, magasról tesz mindenki a tanácsaidra, tökmindegy, hogy a TGY mellett, az orvos mellett, az evolúció mellett vagy az ellen rohansz ki. Nem tudsz új elemet felmutatni, ugyanaz a verkli már mióta. De azért próbálkozz, te vagy a mi kisállatunk, élvezd a törődést :).

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2011.04.12. 14:40:30

@stark: :((
az nagyon kevés
több húst kéne enned, az ember mindenevő

majd cípher bebizonyítja neked ^^

Haibane 2011.04.12. 15:15:30

@wmiki: pontosan azért mint a tiéd: hogy jót röhögjünk

brlv24 2011.04.12. 15:26:27

@stark: Ciki, de hat ez legyen a legnagyobb tevedesem:)

stark (a fideszre szavaztam 2010ben) 2011.04.12. 15:35:16

@wmiki: Tényleg több húst kéne ennem, mivel nagyon szeretem (mondjuk a marhát nem). Azt, hogy az ember mindenevő, azt nem kell cyphernek bebizonyítania, azt mindannyian nagyon jól tudjuk...

Kivéve valami idiótát, aki szerint az emberek növényevők... hogy is hívják, no, nem jut eszembe a neve...

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2011.04.12. 15:58:44

@stark: és alkohol? iszol elég alkoholt? mondjuk szerintem azzal nincs baj...

csak kevés húst eszel, ezért vagy ilyen nyeszlett :((

Haibane 2011.04.12. 16:05:36

@wmiki: arra célzol, hogy képtelen vagy felfogni egy ilyen post tartalmát? :abcdf

brlv24 2011.04.12. 17:23:43

@wmiki: Arra celzol, hogy te sok hust eszel es azert vagy ilyen erotol duzzado?

stark (a fideszre szavaztam 2010ben) 2011.04.12. 18:32:54

@wmiki:
Jujj, most a kinézetem miatt akart sértegetni, pedig még nem is látott, ostoba, ostoba, ostoba...XD

Hát miki, a probléma az, hogy 190 centi magas vagyok, és 92 kiló.Igaz, nem az izomzatom adja ki a itt a legnagyobb súlyt, de képzeld, minimális húson, és nagyrészt zöldségen is meg lehet hízni, az én pocakom egy gyönyörű példa rá... :P

Itt inkább szerintem arra célzol, hogy olyan sötét vagy, hogy még egy vaksötét szobában is tisztán lehet téged látni, mert sötétebb vagy, mint a környezeted.

mimindannyian · http://wmiki.blog.hu/ 2011.04.12. 19:55:37

@stark: szép találat. Csúnyán helyretették már ott is.

Látod, semmit nem tanul, felesleges magyarázni neki. Ugyanazt fújja azóta is. Végtelenül merev, korlátolt. Teljesen kimosták az agyát a TGY-sek.

Én már nem is adok választ a kérdéseire, úgyse jut el az agyáig. Bőven elég, ha jókat röhögünk rajta. Igazából az elején gondban voltam, hogy elő kéne keresni autentikus butaságait, és pontosan idézni, de szerencsére megteszi ezt ő maga. A post-ok témájára példával hozakodik elő. Ideális cirkuszi bohóc :).

stark (a fideszre szavaztam 2010ben) 2011.04.12. 20:08:10

@mimindannyian: A brutális az, hogy kiválasztasz egy tetszőleges wmiki mondatot, gúglizod, és ilyen gyöngyszemek kerülnek elő... ezeket a hülye szövegeket ő egyedül használja...:)

stark (a fideszre szavaztam 2010ben) 2011.04.12. 20:16:30

Na, meg úgy, hogy tudjuk a kis butus nevét és lakhelyét, úgy is csodálatos dolgok jönnek elő:

enorszagom.buzz.hu/archives/2007/01/19/Orokmozgo/#e2134

Muhahahhahhh, I'm on fire tonight...

mimindannyian · http://wmiki.blog.hu/ 2011.04.12. 20:51:12

@stark: brrr... Duuurva.

Te, ezeket a linkeket össze kell már gyűjteni egybe, hogy ki-ki jóízűen kalandozhasson. Meg egy amolyan wmiki munkássága wiki oldal is szépen mutatna. Sajnos a wikipédiánra nem rakható, mert nem akkora híresség, nem pedálozik eléggé (pedig mennyire törődünk vele). De talán nyitható egy kis külön bejáratú wiki oldal.

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2011.04.13. 08:40:29

egészen megható mennyit foglalkoztok velem **

egy láthatatlan lénnyel...
nekem még sosem volt ennyire fontos egy vadidegen, akit sosem láttam :((

...hacsak nem előző életemben ^^

mimindannyian · http://wmiki.blog.hu/ 2011.04.13. 13:20:29

@wmiki: ebből is láthatod, hogy benned nincs szeretet.

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2011.04.13. 14:24:05

:0

arra célzol, hogy létezik ez a titokzatos szeretet?
mi a definiciója? mi a mértékegysége? milyen műszerrel vizsgálta már meg a szent tudomány???

mimindannyian · http://wmiki.blog.hu/ 2011.04.13. 14:52:37

@wmiki: örülök, hogy azt is deklaráltad, hogy nemcsak, hogy nincs benned, de nem is tudod mi az. Se a tudomány, se a szeretet, nem tudom van-e még ennél lejjebb. De nyitott vagyok rá, várom, hogy bebizonyítsd: van!

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2011.04.13. 15:05:48

:((

ne haragudj, de nem vagy az esetem :((
mindazonáltal még mindig nem tudtad definiálni, mi az x

mimindannyian · http://wmiki.blog.hu/ 2011.04.13. 15:15:09

@wmiki: de, tudom definiálni, teljesen tudományos módon. A tudománynak nincs semmi baja a szeretettel. De úgyse fogod fel, minek erőlködjek, nem is azért kérdezed, hogy halld a választ, hanem, hogy kötözködj, troll.
Definiálj te BÁRMIT, ha bírsz, nem te, semmit nem bírsz. A definíció eleve egy tudományos igényű körültekintés, más dolgoktól való elhatárolás, és mit akarsz te tudományos alapokon? Még ennyire sem vagy képes magaddal konzisztens viselkedésre. A szavaid szerint nem jó, a tetteid szerint meg vágysz rá.

Értem én, nagyon fáj az ézésnek csak az előszele is, hogy világossá válik, nincs benne cseppnyi szeret szem. Ez igazán beindítja a tollkodási vágyat. Hárítani, minden áron. Édösapám, buda vagy, mint a tök.

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2011.04.13. 15:28:02

már megint csak mellébeszéltél :x
nincs benned szeretet :(((

mimindannyian · http://wmiki.blog.hu/ 2011.04.13. 15:41:41

@wmiki: ismétled a lemezt :). De köszönöm, hogy amellett, hogy lejáratod a TGY-t, önnön hülyeségedet is jól láthatóan tartod életben. Ez a blog belőled él, nélküled nem jöhetett volna létre, szeretünk, imádunk, mi mindannyian a rajongóid vagyunk. Honnan szednél össze ennyi téged szerető embert? A diliházban sem lennél nagyobb reflektorfényben.

Ez egy ideális szimbiózis, te azt hiszed, hogy hittérítesz, mi meg tálcán mutogatunk, hogy még a hülye se higgye el a szavaid. Ideális, nem tagadhatod :D

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2011.04.13. 16:22:23

sehol nincs benned szeretet :(((

csak a trollkodás, az

mimindannyian · http://wmiki.blog.hu/ 2011.04.13. 16:41:57

@wmiki: a szeretet csírája sincs benned :(((

csak trollkodsz, mint mindig!4

stark (a fideszre szavaztam 2010ben) 2011.04.15. 23:11:11

Na, wmiki megint valami csodálatos tájékozottságot mutat a világ nagy dolgainak területén:

Itt ebben a bejegyzésben azt nem érti, hogy hogyan lehet egy erdei házban víz, villany, meg hasonlók:

wmiki · spirits.blog.hu/ 2011.04.15. 07:37:01
vezetékes víz, villany, gáz, szemétszállítás hogy oldható itt meg?

Amikor közlik vele a nyilvánvaló tényt, hogy bazzeg, hát kimegy a vezeték, akkor ezt a zseniális mondatot ejti meg:

wmiki · spirits.blog.hu/ 2011.04.15. 08:44:18
@zala: nem tudom jártál-e már valaha erdőben, de ott nem nincsenek vezetékek :x

tudod, ezért erdő... :#

Brilliáns logika, egyszerűen brilliáns... mesteri.

Az egészet itt elolvashatjátok, meg is kapja az oltást rendesen:

cre-art.blog.hu/2011/04/07/luxus_haz_az_erdo_melyen

he-he-he...

mimindannyian · http://wmiki.blog.hu/ 2011.04.16. 09:54:30

@Cpt. Flint: "javaslom az Ablak-zsiráf tanulmányozását, meglepő dolgokat fogsz olvasni a világról. "

:DDD

stark (a fideszre szavaztam 2010ben) 2011.04.16. 16:19:55

@mimindannyian: Jaja, én is ezen röhögtem...XD

Mellesleg, ha írok egy wmiki-s bejegyzést, és elküldöm neked, kiposztolod?

Mert megint találtam olyan szép dolgokat, de ott már annyi mondanivaló lenne, hogy egy komment már nem bírja el...:)

stark (a fideszre szavaztam 2010ben) 2011.04.17. 19:13:37

Muhahahhaha, köszi szépen, meg is van, a napokban posztolok...:)

Addig is itt egy link, nézzétek, még a kullancsokra is képes wmiki beugatni:

mandiner.blog.hu/2011/04/16/a_kullancsok_kiirtjak_az_emberiseget

mimindannyian · http://wmiki.blog.hu/ 2011.04.18. 00:02:39

@stark: a rémképeinek a kergetésén túl ráadásul hülyeséget mond. Mi a francot számít EGY túrázó tapasztalata? Ez igazi wmikis korlátoltság, statisztikára nem adunk, egy ember mondja meg a frankót.

Zavarja, hogy az indexen fikáznak, mit csinál ilyenkor egy okos ember? 1) Olvassa az indexet, és 2) ő is fikázik. LOL

Ganthet 2011.06.16. 13:54:02

Pásztor Miklós 0670-220-9200 Tapolca 8300 Simon István utca 15
süti beállítások módosítása